13 липня Дніпро попрощається з кіборгом Олександром Колодяжним, який помер від смертельного поранення на Донбасі.

Про це повідомляє депутат Дніпровської міськради Юлія Дмитрова на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прощання з Героєм України, Колодяжним Олександром, відбудеться 13.07. о 12:00 на військовій ділянці краснопільського кладовища", — написала депутат.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що Олександр Колодяжний — кіборг, старший сержант 74-го окремого розвідувального батальйону, Народний Герой України, кавалер ордена "За мужність" 3-го ступеня.

Олександр помер 11 липня у військовому госпіталі міста Києва від поранень, які отримав нещодавно в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, що 29-річний львів'янин Володимир Богданович Салітра загинув в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Володимир - мешканець села Волиця Жовківського району Львівської області. Загинув від кулі снайпера.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харківській області помер ветеран АТО з батальйону “Слобожанщина” Денис Близнюк.

Також портал "Знай.uа" писав, що у суботу, 22 червня, на сході України загинув 30-річний боєць Сорочинський Анатолій Ярославович зі Львова.