У Дніпрі чоловік на інвалідному візку пробув всю ніч на вулиці.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі, на проспекті Олександра Поля, 37б, біля продуктового магазину вночі виявили чоловіка на інвалідному кріслі. Очевидці розповіли, що чоловіка до магазину привіз невідомий, залишив його там і втік.

Чоловіка на візку побачила продавщиця магазину і викликала відповідну службу, щоб вони допомогли чоловікові. На місце події прибули бригада швидкої допомоги та наряд поліції. Однак чоловік відмовився їхати разом з медиками.

Після цього всю ніч чоловіка відпоювали чаєм співробітники магазину, оскільки йому було холодно, а виїхати він не міг, адже ні руки, ні ноги не працюють. Вранці працівники магазину знову викликали наряд поліції.


Чоловік назвав правоохоронцям своє прізвище, і повідомив, що проходить лікування в лікарні. Він назвав дві місцеві лікарні, але у них пацієнт з таким прізвищем не значився. Патрульні запропонували йому проїхати до служби соціального захисту населення, від чого той відмовився, як відмовився і від поліції і швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще


Власник магазин також розповів, що пропонував чоловікові викликати належні служби, але він відмовився. Він зазначив, що поліція, швидка і міська влада "спрацювали на відмінно, і їх провини в тому, що чоловік все ще знаходиться на вулиці — немає".

Співробітники магазину будуть умовляти чоловіка поїхати в соціальні служби, і як тільки він погодитися — патрульні його туди доставлять.

Нагадуємо, що 12 липня, близько 2 години ночі сталося смертельне ДТП на автодорозі "Київ-Чоп".

Раніше портал Знай.uа повідомляв про те, що у Харкові п’п'яний водій проломив шкільний паркан і заснув в розбитій машині.

Також портал Знай.uа писав, що протягом доби на Львівщині зафіксовано 71 ДТП.