У Дніпрі помічник священика застрелив сусідську таксу з гвинтівки.

Про це написала господиня собаки дніпрянка Світлана на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жінка розповіла, що сусід просто в її дворі застрелив її улюбленця з вогнепальної зброї. При цьому жінка зазначила, що він не захищався, а навмисно вбив собаку.

"Ми попрощалися з нашої Лакі. Маленька кімнатна собачка, наша улюблениця померла від кулі недолюдини", - пише дніпрянка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінка розповіла, що вбивство їх собаки сталося на очах у її мами. При цьому в дворі були й маленькі діти Світлани.

"Стріляв на очах у моєї мами, у дворі постійно дітвора яким 11 і 4 роки (ви пам'ятаєте які діти 4 і 11 років)? Нічого не боячись як так і треба, з-за паркану, і не з воздушки. Навіть незважаючи на те, що він тягає тазики за батюшкою в церкві. Бог не простить ", - додала вона.

Нагадаємо, що в Одеській області у селі Іванівка, під час пошуку зниклої Дарини Лук'яненко, волонтери натрапили на страшну шкуродерню.

Раніше портал "Знай.uа" писав, в Дніпрі маленький котик застряг під дерев'яною підлогою тимчасового пішохідного переходу. Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

Нагадаємо, загадковий труп крокодила до смерті налякав жителів українського села: що за чортівня.