У Дніпрі маленький хлопчик провалився в каналізаційний люк.

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 11 липня на вулиці Тверській у люк провалився дитина. Цей інцидент стався близько 17:30. На лілію 101 надійшов дзвінок від стривожених городян. На місце події прибула бригада рятувальників.

Глибина колодязя, в який провалився хлопчик виявилася 6 метрів. Рятувальники дістали дитину з люка за допомогою крісла-корсета і пожежної мотузки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На місце події викликали бригаду швидкої допомоги. Медики оглянули 6-річного хлопчика і направили в травмпункт.

Нагадаємо, що у середу, 3 липня, в центрі Києва, в "Арена Сіті", сталася бійка з поножовщиною. В результаті постраждав охоронець кафе Linas.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , на Майдані Незалежності в центрі Києва, де не так давно збили і викрали патрульну поліцейську машину, відбулося чергове подія.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Неаполі (Італія) український актор італійського походження Артем Ткачук був порізаний ножем.