У Дніпрі двірник побила жінку лопатою.

Про це повідомляє інформаційний портал "newsone.ua".

У Дніпрі жінка отримала удар по голові металевим совком від двірника. В мережу потрапило відео інциденту.

Двірник прямувала до невідомої пані, яка сиділа на землі, і зі всієї сили вдарила її по голові лопатою. На опублікованих кадрах можна побачити, як очевидці події просять двірника не бити жінку.


Після удару, вона почала розповідати, що їй заважає ця жінка, тому вона вирішила розправитися з нею таким чином.

Цей інцидент стався на зупинці громадського транспорту по вулиці Молодогвардійській.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.