У Дніпровській лікарні борються за життя військового, який отримав серйозні поранення на сході України.

Про це повідомляє інформаційний портал "34.ua".

У лікарні їм. Мечникова в Дніпрі лікарі борються за життя українського 32-річного воїна з Миколаєва. Раніше Сергій служив матросом, в селищі Гранітне в Донецькій області потрапив під обстріл. Ніч з 10 на 11 липня чоловік провів у реанімації.


Медики розповіли, що у нього відкрита черепно-мозкова травма, перелом лобної кістки з переходом на лобові пазухи, поранення скроневої ділянки праворуч, десятки осколків встромилися в голову, шию, грудну клітку, черевну стінку.Також дуже постраждали очі.

Зараз його стан медики оцінюють, як вкрай важкий. Попереду його чекає безліч складних операцій і, сподіваються лікарі, довга реабілітація.

Из-под раненой кожи сочилась душа Сергей, 32 года, из Николаева, старший матрос. Ранен в поселке Гранитное Донецкой...

Geplaatst door Sergii Ryzhenko op Donderdag 11 juli 2019

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що в соцмережі терорист "ДНР" Олександр Марусенко благає про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.іа, що один з колишніх ватажків "ДНР" Олександр Ходаківський розповів, як сьогодні виглядає Донецьк.

Також портал Знай.uа писав, що путінські окупанти скаржаться на те, що знімальна група російського телеканалу нібито потрапила під обстріл українських військових.