Сім'я з Дніпра розповіла, як нарвалася на поліцейських із Запоріжжя, коли вони прямували у Кирилівку.

Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Так, запорізькі поліцейські зупинили чоловіка з Дніпра, який їхав у Кирилівку разом зі своєю вагітною дружиною та старою мамою. Поліцейські розповіли, що причиною зупинки стало можливе ДТП, в якому побував його автомобіль. Такий висновок поліцейські зробили через відсутність пластикової рамки на номерному знаку, що до речі, за ГОСТОМ є необов'язковим.

Водій почав доводити свою правоту, і вказав, що зупинили його не обґрунтувало. Після цього правоохоронці почали вести себе некоректно, грубіянити і навіть почали погрожувати.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Запам'ятовуй і бійся", — сказав Леонов Євген Сергійович, показуючи своє посвідчення, абсолютно не соромлячись камери.

Далі поліцейські вступили у відкритий конфлікт з чоловіком, і їх не бентежили ні вагітна дружина водія, ні 75-річна бабуся на задньому сидінні авто. Розбирання закінчилися в поліцейській дільниці Кирилівки, де у дніпрянина забрали авто і документи.

Чоловік оскаржив у суді це рішення правоохоронців і отримав машину назад.

Нагадаємо, що на вулиці Чигиринській у Львові 63-річний львів'янин, який був за кермом автомобіля "Рено Кенго" прямо наїхав на пішохода.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , Закарпаття сколихнула жахлива ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що Балаклійський районний суд присудив позбавлення водійських прав чоловіка, який два роки тому збив двох підлітків.