У Дніпрі підліток перебрав з алкоголем і втратив свідомість.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

На території 123-ї школи 15-річний хлопчик втратив свідомість під час святкування Івана Купала. Причиною стало сильне алкогольне отруєння.

Підліток розпивав алкоголь разом з друзями на території школи. Перехожі помітили, що хлопчикові погано і відвели його додому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пізніше дніпрянка розповіла, що її племіннику було дуже погано, і вона спробувала викликати швидку. Але медики порадили дати хлопчикові "атоксіл" або "нашатир".

Нагадуємо, що раніше Балаклійський районний суд засудив водія, який збив двох підлітків, тільки до позбавлення водійських прав.

Раніше портал Знай.ua розповідав про те, що під Харковом сталося ДТП, яке забрало два життя. Водієві легковика “Мерседес” стало погано, і він втратив керування, і машина вилетіла на зустрічну смугу, де в’їхав у вантажівку.

Також Знай.ua повідомляв, що річна "байкерша" розбилася під Києвом, виконуючи небезпечний маневр: фото і відео смертельного ДТП