Соціальні служби Дніпропетровської області взяли під особливий контроль сім'ю Інни Дубик, яку вбили два тижні тому в селі Миролюбівка.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На реабілітацію служба у справах дітей хоче взяти маленького брата дівчинки, так як батьки часто вживають алкоголь і не дуже цікавляться своїми дітьми. Варто зауважити, що про зникнення доньки мати заявила тільки через тиждень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що 13-річна дівчинка тільки що закінчила 7-й клас. Але на канікулах вона постійно поралася по господарству і стежила за молодшим братом. Однак мати не висловлювала ніякого занепокоєння з приводу того, що донька не прийшла додому ночувати і взагалі не з'являлася довгий час.

Незнайомі люди переживали за дитину більше, ніж рідні батьки.

Варто відзначити, що раніше сім'я дівчинки була на обліку, як неблагонадійна через пияцтво батьків. Але півроку тому ті ніби виправилися, від сусідів сигналів теж не надходило.

Нагадаємо, що в селі Миролюбівка Дніпропетровській області був розшук зниклої Інни Дубик.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під час пошуків дівчинки 13-річної Інни Дубик мати дивно себе вела.

Також портал "Знай.uа" писав, що вбита 13-річна Інна Дубик була з багатодітної сім'ї, яку вважали неблагонадійною.