5 липня близько 18:50 мешканці Кам'янського спостерігали стовп яскраво-рудого диму, який накрив їх місто.

Про це повідомляють на сторінці "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці міста почали викладати в мережі фото і відео диму. Стало відомо, що ці викиди були на Дніпровському металургійному комбінаті.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Хтось жартував, що це фаєр-шоу, хтось обурювався, що кожну ніч спостерігає таке і цим доводиться дихати, хтось закликав виходити на акції протесту і вимагати компенсації для кам'янчан. Проте були навіть і такі, хто пішов у захист підприємства.

У прес-службі ДМК пояснили, що ситуація вже під контролем і все буде добре.

"Сьогодні ввечері в конвертерному цеху в процесі виробництва склалася нештатна ситуація, яка призвела до візуально помітного залпового викиду. Силами працівників цеху усунуто причину викиду, ситуація стабілізована і тепер під контролем. Просимо вибачення у кам'янчан за незручності", — йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що у центрі Києва на вул. Жилянській перехожі помітили стовп густого чорного диму, який швидко охопив більшу частину вулиці.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 28 червня у Львові близько 17:00 спалахнула сильна пожежа. Займання сталося біля головного залізничного вокзалу.

Також портал "Знай.uа" писав, що 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, спалахнула масштабна пожежа на складах з секонд-хендом.