Ввечері, 6 липня, у Дніпрі можливі прояснення, але протягом майже всього дня погода буде похмурою. За словами синоптиків, вранці буде дощ c грозою, але у другій половині дня він повинен припинитися.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вологість повітря в цей день — 41 - 84%.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За прогнозами синоптиків, найхолодніше буде о 6:00 - температура повітря складе 15 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 19 — 24 градуси тепла. Схід сонця можна очікувати в 4:44, а захід сонця — в 20:45.

Варто зазначити, що найвищу температуру в цей день зафіксували в 1970 році. Тоді стовпчики термометрів показували 35,6 градуси спеки. Найхолодніше було в 1912-м — 10,6 градуси вище нуля.

Нагадаємо, що погода в Києві радує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. В цей день опадів не варто очікувати. Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 04:51, а захід можна побачити в 21:13.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні на вихідних, 6-7 липня очікується прохолодна погода з дощами.

Також портал "Знай.uа" писав, що Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.