На Дніпропетровщині через негоду з відділу поліції знесло дах.

Про це повідомляє "Перший Криворізький".

У ніч на 3 липня в Кривому Розі пронеслася потужна буря, яка пошкодила безліч житлових будинків, магазинів і зупинок. Не стало винятком і відділення поліції. Через сильні пориви вітру з будівлі злетіли шматки шиферу. Тепер місцеве відділення поліції стоїть з отворами у даху.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що на Харківщині через негоду загинула людина, ще двоє отримали важкі травми.У п'ятницю, 28 червня, на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , в Одеській області сильна злива з ураганом зірвали випускний бал в Ізмаїлі.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, у четвер, 27 червня, у Київ прийшла негода. Через сильний вітер, грім і грози масово почали падати дерева, обриватися даху будівель і дроти зі стовпів.