Зараз різнобарв'я імен вражає. Звичайно, що батьки хочуть назвати свою дитину по-особливому, саме тому серед звичних і традиційних імен можна побачити і екзотичні. У Дніпрі також є багато цікавих і незвичних імен.

Про це повідомляє інформаційний портал 056.ua.

Раніше батьки воліли давати своїм дітям звичні і можна сказати традиційні імена для України. Проте зараз вони теж залишаються популярними та актуальними.

Для хлопчиків це: Олександр, Артем, Богдан, Дмитро, Єгор, Іван, Максим, Марк, Матвій, Михайло. А для дівчаток: Аліса, Анастасія, Анна, Вероніка, Єва, Кіра, Марія, Мілана, Софія, Поліна.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але деякі батьки вважають за краще називати своїх дітей більш оригінальними іменами. Так, у Дніпропетровській області зареєстровано хлопчики Аліосман, Арей, Арчибальдо, Даромир, Євграф, Зорик, Ілон, Мечислав, Ной, Рон.

Крім того, в регіоні проживають дівчатка з іменами Алиана, Арья, Вусаля, Лісанна, Мірангеліна, Олімпія, Патриція, Урсула, Флоренція, Цвітана.

Нагадаємо, що в німецькій клініці після 27 років коми прийшла в себе Муніра Абдулла з ОАЕ. У 1991 жінка потрапила в автомобільну аварію, в якій отримала травму голови.

Як повідомляв "Знай.ua" , популярний український ресторатор та телеведучий Микола Тищенко влаштував неймовірне свято для своєї коханої дружини Алли Барановської.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" , у Моз похвалилися списком безкоштовних ліків