На Дніпропетровщині чоловік обстріляв дітей, які гралися на подвір'ї.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Кам'янську.

У Кам'янському затримали 23-річного чоловіка, який влаштував стрілянину. Ця пригода сталася у дворі будинку 16 по проспекту Івана Франка.


Затриманому чоловіку заважали діти, які гралися у дворі. Для того, щоб розігнати їх він почав обстрілювати дітей зі страйкбольного автомата.

Правоохоронці вилучили в чоловіка автомат та страйкбольну гранату. Правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річної Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", що на Львівщині п'яний депутат влаштував на дорозі кривавий хоррор: під колесами - молода дівчина, гряде самосуд.