На Дніпропетровщині брати влаштували розбірки на сокирах.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро. Година".

В поліцію Кривого Рогу зателефонувала жінка. Вона повідомила, що її сини б'ються сокирами. Цей інцидент стався на вулиці Трудової Слави в Центрально-Міському районі.

Мати чоловіків розповіла, що один із синів не живе з ними і не прописаний в її будинку. Але при це він постійно з'являється тут і ображає її, вибиває вікна, загрожує сусідам.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Так він знову прийшов до них і спровокував скандал, при цьому він схопився за сокиру. Другий син – кинувся захищати матір.

Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, що у Дніпрі на території школи сталася НП, там знайшли тіло чоловіка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , пожежа сталася в одному з будинків в селі Задорожне Первомайського району Харківської області. Під час ліквідації загорання в будинку знайшли тіло господаря будинку

Також портал "Знай.ua" писав, що у понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва.