Порадувавши нас безхмарним ранком, погода у Дніпрі зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 30 червня вологість повітря у Дніпрі складе від 36 до 77 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 17 до 23 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 04:39, а захід можна побачити в 20:47.

Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1954 році: тоді стовпчик термометра показав 36.8°. Найхолодніше було в 1962 році, тоді синоптики зафіксували 8.6°.

30 червня вшановується пам'ять священномучеників Мануїла і Ісмаїла. Наші пращури у цей день прислуховувались до дерев: якщо сосна дзвенить, а дуб — стогне, значить бурі не обминути.

Нагадаємо, що у Запорізькій області сталася небувала аномалія, серед літа випав сніг.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в суботу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у п'ятницю, 28 червня, на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.