Поліція затримала 37-річного чоловіка, який за тиждень пограбував один і той самий магазин п'ять разів.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Нацполіції України.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що інцидент стався в місті Нікополь Дніпропетровської області.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Злодій попався на гарячому, коли намагався в черговий раз винести товар з торгового залу. Адміністратор магазину помітив недостачу акустичної колонки, одягу і білизни, через що відразу викликав співробітників поліції.

Співробітники Нацполіції, переглянувши камери відеоспостереження, швидко встановили особу зловмисника, який вкрав за тиждень як мінімум 12 предметів. Його оголосили в розшук, а потім заарештували.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за крадіжку. У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що у Києві спецназівці затримали чоловіка, який в приміщенні кафе забрав з ящика для пожертвувань гроші і втік з місця злочину.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в Одеській області за гарячими слідами поліції вдалося зловити вуличного грабіжника.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині посадили серійного грабіжника квартир.