У п'ятницю, 28 червня у Дніпрі місцеві жителі відзначили День Конституції України. Головною локацією заходу стала набережна - там розмістилися активності, розваги і фуд-корт.

У центрі Дніпра організували велику ярмарку та майстер-класи. Крім того, на Січеславській Набережній провели незвичайну акцію — члени Молодіжної ради роздавали перехожим збірники Конституції. У парку Глоби, на Європейській площі і ще в декількох місцях по місту в цей час проходила інша програма.

Після 22:00 городяни перемістилися на Фестивальний причал, де на спеціально встановленій сцені виступали місцеві колективи. Послухати музику і насолодитися заходом сонця на березі річки прийшли сотні жителів Дніпра. Атмосфера панувала піднесена — люди веселилися, танцювали, фотографувалися. Інформатор відобразив всі емоції.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадуємо, що про порушення конституційних прав громадян також розповідають представники різних політичних сил.

Раніше портал “Знай.uа” опублікував рейтинг кращих листівок і СМС-привітань з Днем Конституції.

Також “Знай.uа” розповідав про те, як можуть провести святкові вихідні кияни та гості столиці.