Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голови Дніпропетровської обласної адміністрації Валентина Резніченко.

Про це повідомляє портал "Новини Дніпра"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Резніченко Валентина Михайловича з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України", – написано в тексті документа.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також відомо, що ще одним указом Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючого обов'язки глави Дніпропетровщини. Ним став перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Батура.

"Тимчасово покласти виконання обов'язків голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації на Батуру Дмитра Ігоровича", – також зазначено в указі.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський перепризначив своїх помічників в Адміністрації президента, підписавши відповідні укази.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", президент Володимир Зеленський звільнив із займаних посад голів Житомирської, Рівненської та Черкаської обласних державних адміністрацій.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Головного управління Служби безпеки України в АР Крим Олександра Шмітько.