В Дніпрі маленький котик застряг під дерев'яною підлогою тимчасового пішохідного переходу.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

26 червня, о 17:55 на лінію "101" повідомили про те, що кошеня потребує допомоги. Тварина застрягла під дощатим настилом тимчасового пішохідного проходу на вулиці В'ячеслава Липинського, при цьому він жалібно нявчав.

На місце події прибули рятувальники. За допомогою пожежно-рятувальних інструментів зняли дошку з пішохідного проходу і дістали кошеня.

Пухнастого передали небайдужим громадянам.

Нагадаємо, що у Львові на Сихові невідомі жорстоко вбивають вуличних котів. Про це повідомила у Facebook львів'янка Юлія Жадан. Тіла тварин помітили на вулиці Драгана, 30. За її словами, шкуродери пов'язують котам лапи і викидають в підвал, де тварини приречені на смерть.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Львівщину паралізувала страшна ДТП: водій легковика влаштував кривавий боулінг, кадри 18+.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" інформував, що Львів "обкладають мінами": у скільки обходяться жарти телефонних терористів.