У Дніпрі зараз ремонтують Новий міст, через це часто перекривали одну з частин споруди, що призводило до утворення заторів. Проїжджаючи на мосту можна побачити, що ремонтні роботи близькі до фіналу, але не варто радіти завчасно, адже незабаром міст перекриють повністю.

Про це повідомляє "Інформатор".

Мер Дніпра Борис Філатов розповів, що Новий міст в Дніпрі це єдиний інфраструктурний проект у країні, який змушений нести на собі місцевий бюджет.

"У серпні ремонт мосту фіналізуєтся — і буде установка нової тролейбусної лінії", — розповів Філатов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Для того, щоб встановити тролейбусну лінію, необхідно провести комплекс робіт, і перекрити міст. Для перекриття мосту, відповідно, потрібно закінчити ремонтні роботи на Кайдакском мосту.

Нагадаємо, що в Дніпрі продолжаються планові ремонтні роботи доріг у межах міста. Про це повідомляє інформаційний портал "Наше Місто".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , "Киевавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Нагадаємо, що рух транспорту по харківській площі Свободи в наступні три дні буде частково обмежено