У Дніпрі повідомили про підозру чотирьом поліцейським за катування людини.

Про це повідомили у прес-службі ДБР.

У поліції повідомили, що група з чотирьох поліцейських у листопаді 2018 року після затримання мешканця Дніпра 1992 року народження, застосовуючи силу, змушувала останнього зізнатися в крадіжці. У потерпілого було виявлено численні тілесні пошкодження різних ступенів тяжкості.


Якби чоловік, зізнався у скоєному, йому було б повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

"Поліцейським оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 127, ч. 2.ст. 28 та ч. 1.ст. 365 Кримінального Кодексу України (катування за попередньою змовою групою осіб і перевищення влади або службових повноважень)", – повідомили у прес-службі.

Якщо вину правоохоронців доведуть, то їх чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Нагадаємо, що у Дніпрі відбулося жорстоке пограбування відділення "Нової пошти". Відомо, що незадоволений клієнт пустив у хід холодну зброю, коли збагнув, що "хитрість" з підробленими документами не спрацювала.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Вінниці зафіксували небезпечні напади на жінок. На вулиці чоловік переслідує жінок і колить їх невідомим предметом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що днями доглядач за станом Гідропарку Петро Маханов потрапив в лікарню з вогнепальним і ножовим пораненням.