У Дніпрі до самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Опадів не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок 25 червня вологість повітря у Дніпрі складе від 39 до 79 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 24 до 30 градусів тепла.


Цікаво, що найвищу температуру в цей день зафіксували в 1957 році: тоді стовпчик термометра показав 35.7°. Найхолодніше було у 1986, тоді синоптики зафіксували 9.2°.

Народний прогноз погоди: 25 червня відзначається день пам'яті преподобних Петра Афонського і Онуфрія Великого. У народі цей день часто називали Петро Поворот, оскільки з Петра Афонського сонце на зиму, а літо на спеку повертає.

Нагадаємо, народний синоптик поділився "пекельним" прогнозом.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про пекельної аномалії, стихія влаштує шоу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай. ua писав, що безжалісне сонце змусить Україну палахкотіти пекельним вогнем.