Родина лебедів живе менш, ніж в кілометрі від лінії розмежування на Донбасі. Її показав волонтер з Дніпра на своїй сторінці у Facebook.

А до противника отсюда по прямой чуть меньше 800 метров. Уехал на войну на 1,5 суток, чтоб закрыть все военные проекты, а встретил тут такую красоту. Семейство лебедей живут на озере рудом с позиций ВСУ: Папа Яша Мама Глаша И их трое маленьких деток. ***** -И как они обстрелы переносят? - Уже привыкли. Вот потомство завели. - Они же почти ручные! - Да. Выходим на край озера, зовём их, они подплывают всей семьей. Яша немного агрессивный. Ну как положено главе семьи. Всегда впереди. Защищает свою семью)

Geplaatst door Юрій Мисягін op Zaterdag 22 juni 2019

Бійці розповідають, що птахи давно звикли до людей і до постійних обстрілів. Вояки годують лебедів, а в тих вже з’явились дитинчата.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що у суботу на Донбасі бойовики порушили режим тиші 31 раз.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що під Києвом буде відкрито унікальний центр для реабілітації поранених військовослужбовців.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що екс-президент України Леонід Кучма назвав умови скасування торгівельних обмежень на Донбасі.