В суботу, 22 червня, на Запорізькому шосе, біля ТЦ "Дафі" сталася моторошна аварія.

За даними "Інформатора", автомобіль Daewoo Lanos наїхав на чоловіка, який в той час переходив проїжджу частину в забороненому для цього місці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловік вирішив швидко перейти дорогу, де це було заборонено в результаті чого потрапив під колеса "Ланоса", який прямував у бік Тополі.

Як з'ясувалося пізніше, потерпілий був у стані алкогольного сп'яніння. Лікарі прийняли рішення про госпіталізацію, було діагностовано безліч ударів по всьому тілу і пошкодження руки. Автомобіль отримав механічні пошкодження, розбите переднє скло, а також подряпаний капот.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті ДТП були проблеми з рухом транспорту, рух було відкрито тільки по третьому ряду. Те, що потерпілий п'яний, зрозуміли по запаху алкоголю, в подальшому слідство випередить ступінь алкогольного сп'яніння і встановить винних у пригоді.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що криваве ДТП: мажор на BMW влетіла у водія вантажівки, нещасного збирають по частинам

Раніше портал "Знай.uа" писав, що львів'яни зіпсували кар'єру трьох повій: "найдревнішу професію" доведеться змінити

Нагадаємо, що Львів "обкладають мінами": у скільки обходяться жарти телефонних терористів.