20 червня на лінію "102" поступив дзвінок в якому повідомлялось, що на Запорізькому шосе сталася аварія.

Про це повідомляє прес-службу патрульної поліції Дніпропетровської області.

Прибувши на місце ДТП, правоохоронці побачили, що аварія сталася у дворі будинку.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як виявилося, 48-річна водій автомобіля Volkswagen Polo наїхала на автомобіль Iveko Daily, який був припаркований неподалік. Інцидент обійшовся без жертв.

Під час розмови з жінкою, поліцейські запідозрили горе-водія алкогольне оп'я ніння. Жінці був запропонований огляд. Водій погодилася — драгер показав 2,96 при нормі 0,2 проміле.

Затримана стверджувала, що випила лише кілька пляшок пива. На жінку поліцейські склали адмінпротокол за ст 124 Купап (Порушення ПДР, що викликав пошкодження транспортних засобів) і за ст. 130 Купап (Керування в стані сп'яніння), а також вилучили водійське посвідчення.

Нагадаємо, що дніпрян маринують у пекельних заторах: рух паралізовано, водії не стримують емоцій

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на Дніпропетровщині втопилася пенсіонерка: підступне море "проковтнуло" жінку, деталі трагедії

Також портал "Знай.ua" інформував, що страшна трагедія на Дніпровщині: знавіснілий син обірвав життя матері