У Дніпрі кілька районів міста залишаться на 10 днів без газу.

Про це передає прес-службу "Дніпрогазу".

ПАТ "Дніпрогаз" з 18 по 28 червня планує провести ряд робіт на системі газопостачання. Деякі багатоквартирні будинки потрапили в зону відключення.

Тільки після того, як стан газового обладнання, димові і вентиляційні канали будуть в нормі співробітники газової компанії відновлять газопостачання. Також обов'язковою умовою є присутність користувачів газу в кожній квартирі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дніпрогаз" просить мешканців Дніпра забезпечити доступ працівників газової компанії до обладнання в своїх квартирах.

Газопостачання відключать за наступними адресами:

Нагадаємо, що у різних районах Харкова частина будинків залишилася без холодної води. З-за проведення ремонтно-відновлювальних робіт у частині будинків Київського району тимчасово припинено водопостачання.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Дніпрі будуть проводитися роботи з планового обслуговування електричних мереж. У зв'язку з цим за деякими адресами буде припинена подача електрики.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові готуються тимчасово відключити городянам водопостачання, що може призвести до великих проблем, враховуючи панує в області спеку.