ПАТ "Дніпрогаз" з 18 по 28 червня планує провести ряд робіт на системі газопостачання. Деякі багатоквартирні будинки потрапили в зону відключення. Відключення газу пов'язане з проведенням планових ремонтних робіт.

Про це передає прес-службу "Дніпрогазу".

Тільки після того, як стан газового обладнання, димові і вентиляційні канали будуть в нормі співробітники газової компанії відновлять газопостачання. Також обов'язковою умовою є присутність користувачів газу в кожній квартирі. "Дніпрогаз" просить мешканців Дніпра забезпечити доступ працівників газової компанії до обладнання в своїх квартирах.
Газопостачання відключать за наступними адресами:

Нагадаємо, у Дніпрі надовго відключили газ у п'яти районах. Газу не буде до 21 червня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові готуються тимчасово відключити городянам водопостачання, що може призвести до великих проблем, враховуючи панує в області спеку.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Києві на кілька днів відключать водопостачання в житлових будинках. З середи, 12 червня, до неділі, 16 червня, води не буде на восьми вулицях.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще