У Дніпрі чоловік побив кондуктора трамваю.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор"

На днях у Дніпрі чоловік напав на кондуктора трамваю та вдарив його каменем по голові. Цей інцидент стався у трамваї маршруту № 15.


Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав віце-мер Михайло Лисенко. Він розповів, що цей інцидент стався після того, як чоловік відмовився платити за проїзд.

"Герой міста, Филоменко Олександр Сергійович 07.07.1981 року народження, не захотів платити за проїзд у трамваї. Після чого витягнув кондуктора на зупинку і кілька разів вдарив його каменем в голову", — написав Михайло Лисенко.

Нагадаємо, що харків'яни можуть залишитися без квартир: причина шокує

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав, що харків'янин повісився прямо в лікарні: медицина не допомогла

Також портал "Знай.uа" повідомив, що харківщину атакувала смертоносна епідемія: хто опинився в зоні ризику. Цю проблему люди виклали в петиції, яку надіслали у мерію. Внаслідок цього, переконують харків'яни, районні комунальники повинні побороти це явище.