У вівторок, 18 червня, небо у Дніпрі буде ясним і безхмарним до самого вечора. Опадів у цей день не варто очікувати.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Весь день небо у Дніпрі буде ясним, й хмари не затьмарять його своєю присутністю. Без опадів. Вдень температура повітря буде від + 26 до + 31. Вологість повітря 18 червня буде від 35 до 68 %.

Найвищу температуру в цей день зафіксували у 1998 році: тоді стовпчик термометра показав 36,2 градусів тепла. Найхолодніше було в 2004-м — 6,7 вище нуля.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять преподобного Іларіона Нового. У сільських мешканців розпочинається розпал прополки.

Як повідомляв Знай.ua , погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.