Мешканці Дніпра постійно скаржаться на відсутність туалетів у людних місцях та розважальних зонах. Влада міста вирішила відреагувати на скарги людей і встановити в місті нові комфортабельні туалети.

Про це повідомляє заступник мера Дніпра Михайла Лисенка у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що перші громадські туалети поставлять на Набережній Перемоги до 10 вересня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Заступник мера розповів про те, звідки з'явилася ідея створення туалетів і в якому часі вони заполонять місто.

"Два роки тому я відвідав Швейцарію і побачив окремий павільйон для вуличних туалетів. Ця модель мені дуже сподобалася і я вирішив втілити її в Дніпрі. Минуло рівно два роки і ми готові представити вам нові туалети, які будуть поступово заповнювати місто. Виконані повністю з нержавіючої сталі і полімеру, досить високої якості", - зазначив Лисенко.

Сделано в Днепре. Обзор новых туалетов для города. Первые «двойные» будут установлены на набережной Победы до 10 сентября. Дальше по всему городу. На их разработку и изготовление первых образцов ушло полтора года. Трамваи может начать делать после туалетов? ))))) Скоро все всё смогут оценить))) P.S. Уважаемые журналисты! ) Напоминаю Вам, что если вы решили опубликовать зрадофильную новость из разряда «поганка» ), обязательно пишите в заголовке « у Филатова», в иных случаях если такой задачи нет, пишите - «в Днепре». Всем счастья !

Geplaatst door Mykhailo Lysenko op Zondag 16 juni 2019

На вході є пульти управління, за допомогою яких можна потрапити в туалет. За словами Лисенка, тимчасово на входах в громадські туалети встановлені приймачі для купюр, але пізніше вони будуть безкоштовними.

Туалети будуть розділені на дві кімнати: одна менше, друга більше — для людей з інвалідністю. Також у великій кабінці є пісуар і пеленальний столик, де будуть комплекти пелюшок.

Нагадаємо, через сильну спеку в парках Києва встановили арки з розпилювачами води.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на території столичних лісопаркових господарств облаштована 41 зона для комфортного відпочинку.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві встановили стовпчики для захисту острівців безпеки на дорогах, де часто паркуються автомобілі.