У понеділок, 17 червня, небо в Дніпрі буде ясним і безхмарним до самого вечора. За прогнозом синоптиков, опадів у цей день не буде.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вологість повітря 17 червня буде від 29 до 84 %.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За прогнозами синоптиків, буде прохолодно до 9:00 - температура повітря не перевищить 24 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 28 до 30 градусів тепла. Схід сонця можна очікувати у 04:35, захід сонця — у 20:46.

Найвищу температуру в цей день зафіксували у 1954 році: тоді стовпчик термометра показав 36,9 градусів тепла. Найхолодніше було в 1940-м — 7,7 градусів вище нуля.

У цей день вшановується пам'ять святителя Митрофана Константинопольського. У цей день люди стежили за кольором сонця на заході. Червоне сонце віщувало вітер, а жовте — обіцяло дощ.

Нагадаємо, що синоптики попереджають, що в західних областях України різко погіршиться погода. Синоптики стверджують, що захід країни вразять дощі з грозами, можливий град та шквал вітру 15-20 метрів за секунду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Індії зафіксували найтривалішу спеку за всю історію. Близько місяця в Індії тримається 40-градусна температура повітря.

Також портал "Знай.uа" писав, що українці протягом тижня страждають від спеки. В найближчі дні стовпчики термометра також покажуть близько 30 градусів, а в деяких регіонах можливо до +35 градусів.