У неділю, 16 червня, небо в Дніпрі буде ясним і безхмарним до самого вечора. За прогнозом синоптиков, опадів у цей день не очікується.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вологість повітря в цей день буде від 36 до 88 %.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

За прогнозами синоптиків, буде прохолодно до 9:00 температура повітря не перевищить 26 градусів тепла. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 30 до 31 градуса тепла. Схід сонця можна очікувати у 04:35, захід сонця — в 20:45.

Відомо, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1972 році, коли стовпчик термометра показав 33,7 градуси тепла. Найхолодніше було в 1966 році — 7 градусів вище нуля.

Нагадаємо, що у другій половині червня нестерпна спека нарешті відпустить українців, і спека зміниться приємним літнім теплом. Затяжних дощів цього місяця чекати не варто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, якою буде погода на найближчих вихідних 15-16 червня. Так, синоптики кажуть, що українців чекає хвиля дощів, але пощастить не всім.

Також портал "Знай.uа" писав, що весь наступний тиждень буде утримуватиметься спека в районі 30-34 градусів. У західних областях щоденні грози.