У Дніпрі на Набережній виник конфлікт, через який почали викидати пуфи з газонів на проїжджу частину.

Про це повідомляє портал "056.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На Набережній стався конфлікт між власниками крісел-мішків та активістами. За словами прес-секретаря патрульної поліції Катерини Короті, розбіжність відбулася через цивільно-господарської відповідальності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Активісти зібралися на Набережній, тому що власники крісел-мішків мають дозвіл від міської ради на розміщення пуфів і столиків на 50 квадратних метрах. А розмістилися на 400 метрів. На момент прибуття поліції конфліктуючі сторони вели себе спокійно, на місце викликали слідчо-оперативну групу", - розповіла прес-секретар.

Зараз на Набережній все спокійно, пуфи вже прибрали з проїжджої частини.

Нагадаємо, що у Дніпрі спалахнув конфлікт між місцевими автоактивистами і поліцією. Причиною сутички стало пошкодження автомобіля через гілку, що стирчала в дорозі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові відбулася ще одна резонансна бійка, на цей раз причиною конфлікту стали етнічні розбіжності двох сторін.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі 4 червня сталися сутички зі стріляниною, в яких брали участь десятки людей.