Вже на дворі літо, тому не можна сидіти склавши руки, треба відриватися на повну. У такі спекотні дні просто гріх сидіти вдома і нікуди не ходити.

Пропонуємо вам добірку найкращих заходів у Дніпрі на вихідні.

Interview

Вистава покаже вам історію про чотирьох претендентів на єдине вакантне місце. Тут не важливо де ти працював раніше, і якими професійними якостями ти володієш. Про тебе тут знають більше, ніж ти хотів би.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Де: Володимира Мономаха, 21

Коли: 15 червня

У скільки: 18:00

На повітрі DJ Настільний

Всі хочуть проводити вихідні яскраво. Дискотека на відкритому повітрі це саме те, що потрібно.

Де: вулиця Глінки, 2

Коли: 15 червня

У скільки: 19:00

Чарівне озеро

Дивна країна Японія і не менш дивні японські казки. Красиві, іронічні, веселі та повчальні. Тут ви зможете добре провести час з усією родиною.

Де: проспект Героїв, 40а

Коли: 15 - 16 червня

У скільки: 11:00

Все що потрібно знати для відкриття свого бізнесу

Відкриття власного бізнесу відразу викликає думки про нескінченних витратах, проблеми, і юридичних нюансах. А ще потрібно продумати, де зберігати товар, і кому його продавати. Або ж, як правильно просувати послугу, і наскільки ми будемо затребувані на ринку.

Де: вул. Михайла Грушевського 6

Коли: 16 червня

скільки: 17.00

Нагадаємо, що куди піти у Львові: афіша найяскравіших подій.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в розпочався щорічний фестиваль йоги під відкритим небом: що потрібно знати, щоб не пропустити.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що як львів'яни називають своїх дітей: топ популярних імен 2019.