У Дніпрі планують побудувати ділянку метро від станції "Історичний музей" до станції "Південний вокзал".

Про це повідомляє "Інформатор".

25 червня пройде тендер на створення проектно-кошторисної документації по будівництву ділянки від станції метро «Історичний музей» до станції «Південний вокзал» в Дніпрі. Організаторами конкурсу виступають — КП «Дніпровський метрополітен» Дніпровського міськради. На цей відрізок метро хочуть витратити до 15 млн 500 тис. грн.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В умовах тендерної документації зазначено, що компанія-переможець повинна виконати інженерні вишукування, провести передпроектні опрацювання та подати матеріали на експертизу. А вже на другому етапі вони повинні виконати проектні роботи з розробки техніко-економічного обгрунтування в повному обсязі і одержати позитивний висновок експертизи.

Також в тендерній документації зазначено, що всі роботи повинні бути виконані в 2019-2020 роках.

Портал "Знай.ua" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.