В Дніпрі жінка торгувала боєприпасами прямо в підземному переході.

Про інцидент повідомляється на сайті Нацполіції.

Правоохоронці вилучили у жінки дві гранати з запалами. Також поліція обшукала помешкання жінки, і виявила там не мало небезпечних знахідок.

"Був проведений санкціонований обшук, під час якого правоохоронці виявили два гранатомета РПГ-26. Все вилучене відправлено на експертизу", - повідомляється на сайті відомства.


52-річна "продавчиня" небезпечного товару раніше жінка притягувалась до відповідальності за збут наркотиків, крадіжки та незаконне зберігання зброї.

Порушницю затримали згідно ст. 208 КПКУ і на даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Їй загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, поліцейський збив дитину на переході, медики роблять все можливе: деталі ДТП. За словами Семинихина, потерпілий 10-річна дитина, якого допустив наїзд на місцевий поліцейський, зараз перебуває в лікарні під пильним наглядом медиків, пише портал "Политека".

Як повідомляв Знай.uа Софіївську площу в Києві оповите густим димом: що відбувається.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.uа писав, Нацкорпус мчить в Одесу: Кернеса і Труханового кинуло в тремтіння.