У Дніпрі знову почалася серія "мінувань", на цей раз список став набагато більшим.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У вівторок, 11 червня, близько 8:40, у Дніпрі знову почалася серія «мінувань». На цей раз зловмисники торкнулися не тільки торгових центрів, а і багатьох інших установ міста, включаючи лікарні та автовокзали.

На електронну пошту поліції прийшло повідомлення про мінування декількох будівель в Дніпрі. "Жартівники" повідомив, що вибух буде в торгових центрах:"Арбат", "Дафі", "Апполо", "Міст-Сіті", "Європа", "Пасаж", "Терра", "Нагорка", "Дельмар". Торкнулися і мережі магазинів "Ашан" і "АТБ".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також під низку мінувань потрапили і інші інфраструктурні об'єкти: автовокзал і залізничний вокзал, "постраждали" і лікарні.

Також під гарячу руку жартівників потрапили і житлові будинки. Сьогоднішня хвиля мінувань стала рекордною. В цілому в поліцію надійшов сигнал про замінування 128 об'єктів.

Нагадаємо, в Києві замінували найбільші мережі супермаркетів рятувальників, медиків і поліцію підняли на ноги

Раніше портал «Знай.ua» писав, що Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського, і ще 15 об'єктів

Портал «Знай.ua» також інформував, що Верховної Ради замінована.