Весь день в Дніпрі буде сонячна і ясна погода, опадів не очікується.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

У вівторок, 11 червня в Дніпрі переважатиме спекотна і по-справжньому літня погода. Вдень стовпчики термометра покажуть від +19° С до+32° С. Синоптики повідомили, що опадів у цей день не варто очікувати.


Що цікаво, найвищу температуру цього дня синоптики зафіксували у 1999, тоді стовпчики термометра показали 34.3°. А ось найнижча температура спостерігалася у 2004, тоді синоптики зафіксували 5.5°.

Як повідомляв Знай.ua погода на літо змусить українців забути про довгоочікувану відпустку. Літо в 2019 році буде в цілому теплим, а іноді навіть спекотним. Разом з тим, можливі зливи та град.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.