На Дніпропетровщині поширюють чорний піар та недостовірну інформацію проти президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляють у громадянській мережі ОПОРА, пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Кандидат в народні депутати по виборчому округу №37-Дмитро Шпенов повідомив в ОПОРУ, що чорний піар поширюють від його імені.

Далі спостерігачка громадянської мережі звернулася у Криворізький відділ поліції. Там їй повідомили, що заяв не надходило, проте поліцейські самостійно відкрили виробництво через поширення листівок з “помилковою і компрометуючою інформацією про чинного Президента”. Триває розслідування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Дмитро Шпенов

У свою чергу кандидат у народні депутати Дмитро Шпенов розмістив на своїй сторінці у Facebook відео, в якому розповів, що 4 червня від його імені неправдива інформація поширювалася в Апостолівському, Широківському, Криворізькому, Софіївському районах, і на Інгульці. За його словами, на листівках була негативна інформація про Володимира Зеленського.

Нагадаємо, головна мета першого закордонного візиту Володимира Зеленського - надати чіткий і недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського готують повномасштабний план повернення Криму.

Також Знай.uа писав, Зеленський в Брюсселі поставив крапку в питанні про переговори з Росією.