з 3 по 9 червня у Дніпропетровську зросли в ціні картопля, гречка, цукор, макарони, свинина і курятина.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Найбільше подорожчала картопля - з 17,99 грн. до 21,8 грн., тобто на 21,18%. Гречка подорожчала на 21,05%. Минулого тижня вона коштувала 13,3 грн. за кілограм, а зараз - 16,10 грн.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Свинина і курка піднялися в ціні на 18,71% і 13,37% - за кіло в супермаркетах Дніпра просять 110,4 і 122,95 грн. відповідно. Трохи менше у вартості додали цукор, рослинна олія і макарони.

У той же час в Дніпрі істотно подешевшали молоко та яйця - ціна першого впала майже на 7,5%, а друге - більше ніж на 29%.

Нагадаємо, в Одесі чоловік відкусив буханець хліба і очам не повірив. "У хлібі Одеського короваю багато природних компонентів", - написав Денис Корнишев, опублікувавши знімок, на якому видно, що в його хлібі була виявлена мерзенна комаха.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ціни на продукти в Харкові можуть побити всі рекорди.

Також Знай.uа" писав про те, що мешканців Дніпропетровщини напихають небезпечним продуктом.